امروز : شنبه, ۴ تیر , ۱۴۰۱ - 24 ذو القعدة 1443
- از نفوذ بهائیت تا توهین به اسلام در هند
- نگاهی به رویکرد افراطی انجمن حجتیه در تازهترین شماره روشنا
- معرفی دستاوردهای فرهنگی کلیمیان در نمایشگاه کتاب
- نگاهی فلسفی به عرفانهای نوظهور در «رهگذر پر آشوب»
- گسست فرهنگی مهمترین هدف جریان بهائیت است
- در ادامه طرح «توافقنامه ابراهیم»؛ احداث نخستین محله یهودینشین در امارات متحده عربی
موج ترک کلیسا در پی افشای تجاوزهای جنسی و “دروغگویی” پاپ بندیکت
نتایج تحقیق کارشناختی در مورد خشونت جنسی علیه کودکان و نوجوانان در کلیسا نشان میدهد اظهارات پاپ سابق، بندیکت شانزدهم دروغ بودهاست. حال کل ایالت بایرن آلمان با سیل درخواستهای مردم برای ترک کلیسا روبهرو شده.
ادارههای ثبت احوال ایالت بایرن آلمان با موجی فزاینده از درخواستهای شهروندان برای خروج از کلیسا مواجه هستند.
علت آن، انتشار نتایج یک تحقیق کارشناختی در مورد اعمال خشونتهای جنسی علیه کودکان و نوجوانان در حوزه بزرگ کلیسای کاتولیک مونیخ و فرایزینگ (کل ایالت بایرن) بوده است. چندین اسقف اعظم، از جمله پاپ سابق بندیکت شانزدهم با نام اصلی «یوزف راتسینگر» در مظان لاپوشانی پروندههای سوءاستفادههای جنسی علیه کودکان و نوجوانان قرار گرفتهاند.
در کلانشهر مونیخ، از زمان انتشار این گزارش کارشناختی در روز پنجشنبه هفته گذشته (۲۰ ژانویه) حدود ۶۵۰ وقت ملاقات برای ثبت درخواست ترک کلیسا به شهروندان داده شده که این رقم بیش از دو برابر چیزی است که انتظارش میرفت.
بر اساس گزارش فوقالذکر، کاردینالها و اسقفهای اعظم وقت، «فریدریش وتر» و یوزف راتسینگر (پاپ بندیکت شانزدهم)، همینطور اسقف اعظم کنونی «راینهارد مارکس»، رویکرد غلطی در برخورد با اتهامهای سوءؤاستفاده جنسی داشتهاند. این گزارش، شمار قربانیان سوءاستفاده جنسی را دستکم ۴۹۷ نفر و شمار افراد مظنون به مجرم را ۲۳۵ نفر عنوان کرده است، اما تأکید میکند این رقم سیاه باید بسیار بیش از اینها باشد.
در همین راستا، از اول سال جاری تاکنون، یعنی در عرض ۲۵ روز، ۱۰۹ نفر به طور رسمی کلیسا را ترک کردهاند که ۷۰ مورد آن کلیسای کاتولیک بوده است. در پی این قضیه یوزف راتسینگر، پاپ سابق بندیکت شانزدهم، اظهارات غیرواقعی خود در رابطه با سوءاستفاده جنسی در حوزه کلیسایی تحت مسئولیتش را تصحیح کرد و پوزش خواست. اگرچه این تصحیح اظهارات از سوی پاپ سابق، بیفایده بود و موجی از انتقادها را به دنبال داشت. «ماتیاس کلاچ»، سخنگوی نهاد پیگیری پرونده قربانیان، گفت: «او نیز مسئول است که یک مجرم روحانی توانسته به مدت دهها سال کودکان کلیسایی را به خطر بیندازد. این یک الگوی کاملا مشخص کلیسای کاتولیک است که تنها زمانی مجبور به اعتراف میشوند که دیگر راهی برای انکار وجود ندارد».
بندیکت , پاپ , کلیسای کاتولیک
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.